Konevuokrausta kilpailu­kykyisin hinnoin Etelä-Suomen alueella
Kalliotie 7 H 3, 04360 TUUSULA
Check

Laadukas valikoima koneita työmaille ja kotiremontteihin

Check

Mahdollisuus vuokrata myös ammattilainen koneen mukana

Check

Kustannustehokkaat hinnat

Check

Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin

Vuokrakoneet » Rakennuskoneet » Alipaineistajat

Alipaineistajan vuokraus

Meiltä alipaineistajan vuokraus pölynhallintaan rakennustyömaalle päivä- tai kuukausivuokralla. Valikoimistamme löydät Strong- ja Dehaco -merkkiset laatukoneet. Saat meiltä myös Dustcontrol-imurit. Nouda laitteet Tuusulan toimipisteeltämme tai tilaa kuljetus suoraan työmaalle. Saat huolletut ja käyttökuntoiset laitteet jopa samana päivänä!

Näytetään kaikki 3 tulosta

Miksi alipaineistajan vuokraus kannattaa?

Vuokrauspalvelumme on suunnattu niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Alipaineistajan vuokraus on järkevää, sillä näin sinun ei tarvitse hankkia kalliita laitteita itsellesi. Vältyt myös laitteiden huoltamiselta ja säilytykseltä. Vuokraamalla saat laadukkaat laitteet heti käyttöön, juuri siksi aikaa kuin tarvitset.

Alipaineistaja on rakennustyömaalla välttämätön, sillä se kerää ilmassa leijailevan pölyn, puhdistaa ilmaa ja estää pölyn leviämisen muualle. Pölynhallinta on nykypäivänä merkittävä osa työympäristön terveellisyyttä ja turvallisuutta. Koneet soveltuvat myös esimerkiksi haitta-aineita sisältävien kohteiden purkutöihin. 

Vuokraamamme ilmanpuhdistuskalusto

Meiltä saat Strong 600, Strong 4000 ja Dehaco DEH 5000 alipaineistajat edulliseen vuorokausihintaan (23-33 €/vrk). Kaikki vuokraamamme alipaineistajat ovat huippulaatuisia, tehokkaita ja varustettu HEPA-suodattimilla. 

Strong 600 soveltuu pienempiin töihin, kun taas Strong 4000 ja Dehaco DEH 5000 ovat järeämpiä ratkaisuita. Meiltä vuokraat kätevästi myös huippulaatuiset Dustcontrol-imurit (DC 3900 ja DC 2900). Erittäin kova imuteho ja helppo liikutella paikasta toiseen. Kysy lisää!

Vuokraa laadukkaat koneet AHA-Rentiltä

Me olemme pienehkö ja siksi joustava toimija, joka palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudun alueella. Voit noutaa vuokrakaluston Tuusulasta tai voimme kuljettaa sen suoraan työmaalle, tarvittaessa nopeallakin toimitusajalla. Saat aina huolletut ja toimivat laitteet käyttöösi. Opastamme mielellämme myös oikeiden laitteiden valinnassa ja käytössä. 

Jos alipaineistajan vuokraus voisi olla juuri sinulle paras ratkaisu, ota meihin yhteyttä! 

Kysy lisää

Check

Laadukas valikoima koneita työmaille ja kotiremontteihin

Check

Mahdollisuus vuokrata myös ammattilainen koneen mukana

Check

Kustannustehokkaat hinnat

Check

Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin

Toimipisteet

Kalliotie 7 H 3
04360 TUUSULA

Kyminväylä 6
45700 KOUVOLA

Aukioloajat

Ma – Pe 8.00-16.00

Vuokrausehdot

Copyright © 2024 AHA-Rent Oy