Konevuokrausta kilpailu­kykyisin hinnoin Etelä-Suomen alueella
Kalliotie 7 H 3, 04360 TUUSULA
Check

Laadukas valikoima koneita työmaille ja kotiremontteihin

Check

Mahdollisuus vuokrata myös ammattilainen koneen mukana

Check

Kustannustehokkaat hinnat

Check

Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin

Vuokrakoneet » Rakennuskoneet

Rakennuskone­vuokraamo

Rakennuskonevuokraamo palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Tuusulasta käsin koko pääkaupunkiseudun alueella. Vuokraat kauttamme helposti esimerkiksi hioma- ja piikkauskoneet sekä alipaineistajat vuorokausi- tai kuukausihinnalla. Nouto tai kuljetus suoraan työmaalle. Kysy lisää, autamme mielellämme oikeiden koneiden valinnassa!

Näytetään kaikki 28 tulosta

Rakennuskonevuokraamo tarjoaa käyttöösi:

Näin vuokraus tapahtuu

Rakennuskonevuokraamo tarjoaa laadukkaat ja huolletut laitteet moniin eri rakennus- ja remontointiprojekteihin. Vuokra-aika sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvinkin nopeasti, joten saat käyttövalmiit laitteet tarvittaessa jopa samana päivänä työmaalle. Kuljetuspalvelumme toimii pääkaupunkiseudun alueella, mutta voit myös itse noutaa laitteet Tuusulasta.

Opastamme tarvittaessa koneiden käyttöön. Vuokrauksesta tehdään asiakkaan kanssa erillinen sopimus, jossa määritellään vastuut, mikäli laite rikkoutuu asiakkaan käytössä.

Mitä laitteita vuokraamme?

Meiltä saat Hiltin laadukkaat hiomakoneet (DGH130 ja DGH150) sekä Schwamborn lattianhiomakoneet ja lattiajyrsimet. Rakennuskonevuokraamon valikoimista löydät myös Makitan piikkausvasarat ja maakiilavasarat materiaalin tehokkaaseen poistoon. Myös Dehacon kätevät matonpoistokoneet saat vuokrattua kauttamme.

Jotta työmaa pysyy pölyttömänä ja työskentely on terveellistä, voit vuokrata kauttamme myös tehokkaat Dustconrol-imurit ja Strong tai Dehaceo -alipaineistajat. Baronin näppärillä hihnakuljettimilla voit siirtää rakennusjätettä paikasta toiseen helposti. 

Kysy lisää valikoimastamme!

Miksi AHA-Rent?

Meiltä saat tarvitsemasi vuokrakaluston näppärästi suoraan työmaalle vaikka samana päivänä. Rakennuskonevuokraamo AHA-Rent palvelee pääkaupunkiseudun alueella sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä ja muita toimijoita. Opastamme mielellämme oikeiden laitteiden valinnassa, joten ota yhteyttä ja kerro projektistasi, niin suunnitellaan yhdessä käyttöösi paras mahdollinen kalusto!

Ota meihin yhteyttä!

Check

Laadukas valikoima koneita työmaille ja kotiremontteihin

Check

Mahdollisuus vuokrata myös ammattilainen koneen mukana

Check

Kustannustehokkaat hinnat

Check

Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin

Toimipisteet

Kalliotie 7 H 3
04360 TUUSULA

Kyminväylä 6
45700 KOUVOLA

Aukioloajat

Ma – Pe 8.00-16.00

Vuokrausehdot

Copyright © 2024 AHA-Rent Oy